Tervetuloa Kronos -sivuille

Tervetuloa uusille Kronos -sivuille !

Kronos tarjoaa asiakkailleen tuottoisia konehankintoja panostamalla tehokkaaseen ja tarvittaessa asiakasräätälöityyn suunnittelutyöhön sekä laadukkaaseen ja taloudelliseen tuotantoon.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja monipuoliset Kronos metsäkuormaimet ja -vaunut, harvesterivarusteet sekä traktoreiden oheisvarustukset; kuten hydrauliyksiköt, kuormainkiinnitysosat, etuakselin lukitusjärjestelmät, ohjausventtiilit jne. Lisäksi tärkeinä tuoteryhminä valmistuu maatalouden Kronos-äkeet maanmuokkaukseen, sekä järeät vesakkomurskaimet.

Joustavan toimintamme ansiosta koneemme voidaan suunnitella ja valmistaa asiakastoiveiden mukaan räätälöitynä. Hydraulikomponentit ovat aina laadukkaita, kuten myös valmistuksessa käytettävä erikoisteräs joka on korkealuokkaisen pohjoismaisen normin mukaista. Suunnittelu- ja tuotekehitystyön hoitavat yrityksemme omat insinöörit. Arvostamme aktiivista yhteydenpitoa "työnantajiimme" eli asiakkaisiimme.

Emme jätä asiakasta yksin koneen luovutuksen jälkeen, koneiden huollosta huolehtii tarpeen vaatiessa sopimushuoltajamme. Alkuperäiset ja laadukkaat Kronos kulutus- ja varaosat toimitetaan asiakkaalle nopeasti ja varmasti.. Kunnia-asianamme on huolehtia asiakkaistamme myös mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Toivottavasti uudet sivut auttavat sinua tärkeän tiedon etsimisessä ja löytämisessä. Mikäli sinulla herää lisää kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.