Kronos metsävarusteet, vesakkomurskaimet ja äkeet

Kronos tarjoaa asiakkailleen tuottoisia konehankintoja panostamalla tehokkaaseen ja tarvittaessa asiakasräätälöityyn suunnittelutyöhön sekä laadukkaaseen tuotantoon.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja monipuoliset metsäkuormaimet ja metsävaunut, harvesterivarusteet sekä traktoreiden oheisvarustukset kuten hydrauliyksiköt, kuormainkiinnitysosat, etuakselin lukitusjärjestelmät, ohjausventtiilit jne. Lisäksi valmistamme lapiorullaäkeitä maanmuokkaukseen sekä järeitä vesakkomurskaimia piennarten hoitoon.

Voimme suunnitella ja valmistaa koneet joustavasti asiakastoiveiden mukaan räätälöityinä. Hydraulikomponentit ovat aina laadukkaita, kuten myös valmistuksessa käytettävä erikoisteräs, joka on korkealuokkaisen pohjoismaisen normin mukaista. Suunnittelu- ja tuotekehitystyön hoitavat yrityksemme omat insinöörit. Arvostamme aktiivista yhteydenpitoa "työnantajiimme" eli asiakkaisiimme.

Emme jätä asiakasta yksin koneen luovutuksen jälkeen, koneiden huollosta huolehtii tarpeen vaatiessa sopimushuoltajamme. Alkuperäiset ja laadukkaat Kronos kulutus- ja varaosat toimitetaan asiakkaalle nopeasti ja varmasti. Kunnia-asianamme on huolehtia asiakkaistamme myös mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Toivottavasti nämä sivut auttavat sinua tärkeän tiedon etsimisessä ja löytämisessä. Mikäli sinulla herää lisää kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.